A gazdabolt 1993-ban nyílt meg. Az akkori alapterülete 40m2 volt. Az igények fokozatos növekedésével ez a helység nem egészen 2 éven belül kicsinek bizonyult. A mai üzlet helység több ütemben bővült és mára elérte a 200m2 zárt és több mint 1500 m2 szabad eladó területet,  hisz több mint 3000 fajta áruval rendelkezünk. A nevünk is ennek megfelelően változott. Kertészeti és Szabadidő Kisáruházként működünk.

Mára bevezetett faiskolai lerakattal is büszkélkedhetünk. Ezenkívül széles növényválasztékkal / cserjék, évelők, egynyáriak, tuják, stb. / állunk rendelkezésre a Kedves vásárlóink számára.

Szeretnénk ha vevőink egyre  komfortosabban éreznék magukat, ezért bevezettük a bankkártyás fizetést valamint a hitelre való vásárlás lehetőségét.

Üzletünkbe a határ közelsége miatt sok szlovák vásárló jár. Nekik kedvezve lehetőséget biztosítunk a valutával való fizetésre.

A kezdetkor megválasztott szlogenünkben megfogalmazottaknak kívántunk mindvégig megfelelni azáltal, hogy a vásárlói igények figyelembevételével folyamatosan szélesítsük termékpalettánkat. A bővítésnél ugyanakkor mindig ügyeltünk arra, hogy a főprofilunk - a "gazda jelleg" -, megmaradjon. A több évtizedes kereskedői tapasztalatok segítettek az olyan megbízható üzleti kapcsolatok kialakításában, amelyek biztos támaszt adnak a jó minőségű, színvonalas termékek beszerzéséhez.


Zöldövezet Kft.