Gyümölcsfák

faiskola

  Minden kertben megtalálható egy vagy többfajta gyümölcsfa. Nemcsak termése,  a zamatos, ízletes finom gyümölcs miatt szeretjük, hanem dísze is lehet egy szép kertnek családi ház mellett,  de sok hobbikertben is megtaláljuk őket. Az egyik leggazdagabb fajtaválasztékú növénytípus, legyen szó alma-, meggy-, barack-, vagy körtefáról. Faiskolánk bőséges hozamú, minőségű facsemetékkel várja a gyümölcskedvelő kertészeket és gazdákat.

  Főbb jellemzők

  Tavasztól késő őszig friss, saját termesztésű gyümölcs kerülhet a család asztalára, ha a Zöldövezet Kft. gyümölcsfa csemetéi közül választ kertjébe.

  • Széles fajtaválaszték
  • Szabadgyökerű és konténeres változatban is
  • Szezonális akciók
  • Szakmai segítség a választásnál
  • Gondozási tanácsok

  Választékunk

  Ki ne ismerné az egyik legnépszerűbb magyar gyümölcstípust; Idared, Jonagold, Gála – csak hogy a legismertebb fajtákat említsük.

  Igazán ízletes és vitaminban gazdag gyümölcsfajtánk. Kajszi- vagy őszibarack, bármelyik bármikor jöhet!

  Igazi klasszikus magyar gyümölcs, mindenhol megtalálható és megél. Dzsem, kompót, pálinka, és még mi miden készíthető belőle ősszel!

  A savanykás, kissé fanyarabb ízvilágú meggy sokoldalúan felhasználható az mellett, hogy gyógyhatása is van.

  A gyerekek nagy kedvence! Gyermekkort idéző hangulatban a nagyszülők kertjéből a friss ropogós cseresznye. Természetesen fára mászva! 

  Nemcsak termése miatt szeretjük ezt az értékes gyümölcsöt, hanem impozáns mérete és megjelenése miatt is. Minden kert dísze lehet.

  Ha szeretne “maciként ellenni a málnásban”, ezt a gyümölcsfajtát semmiképpen ne hagyja ki a kertjéből!

  A különlegességeket kedvelőknek remek választás lesz a szeder, amely rendkívül egészséges.

  Népies nevén ribiszke különleges megjelenésű piros fürtös bogyóiról ismert,  kedvező élettani hatásai és egyszerű termesztése miatt érdemes tartani bármely kertben.