Kerti eszközök

Szerszámok

  A ház körüli, a kerti és a mezőgazdasági munkákat elvégezni jó szerszámok nélkül elképzelhetetlen. Ezért a Zöldövezet Kft. kerti eszközök kategóriában különböző minőségű szerszámokat kínál az örömteli munkavégzéshez. A Gazdabolt kínálatában megtalálja számos hazai és nemzetközi gyártó kiváló minőségű kerti szerszámát, amelyek a jó kerti munkához nélkülözhetetlenek.

  Főbb jellemzők

  Minden kerttulajdonosnak és kertbarátnak ezek az eszközök nem hiányozhatnak a szerszámos tárolóból vagy a fészerből. A legegyszerűbb kerti munkánál is szüksége lesz valamelyikükre, így ne késlekedjen beszerezni a legszükségesebbeket a legjobb helyről!

  • Minőségi kerti eszközök
  • Alapfelszereléstől az extrákig
  • Széles termékválaszték
  • Folyamatos akciók
  • Szaktanácsadás

  Választékunk

  Hagyományos kivitelű ásó, ásóvilla, hegyes ásó, ergonomikus ásó, összecsukható nyeles – csak néhány a széles választékból.

  Homok, törmelék, hó és más nagyobb tömegű anyagok mozgatására alkalmas. Ház körül és a kertben biztosan szükség lesz rá!

  Széles fejű lombseprű nagy területek rendezéséhez, masszív, de rugalmas fogakkal. Praktikus segítség őszi kertrendezésnél.

  Jó minőségű ágvágó ollók házi kerti munkákhoz. 

  Száraz, kemény ágak vágására, aprítására alkalmas ollók széles választékban.

  Könnyű és hatékony szerszám a gyomok eltávolításához és talajlazításhoz hagyományos kialakítással vagy ültetőkapa fejjel.

  Jó minőségű anyagból készült kaszák, ha egy éles vágóeszköz kell!

  Földmunkákhoz, talajrendezéshez, falevelek összeszedéséhez, gyakorlatilag mindenhez a kertben – alapdarab.

  Trágya vagy komposzt könnyű mozgatásához nélkülözhetetlen, ahol állatok vannak, erre is szükség lesz.