Növényvédőszerek

  Növényvédőszerre minden kertben szükség van. A kórokozó nem válogat, és még a legalaposabb kerti munka ellenére is felütheti a fejét, amellyel több hónapos munka veszhet kárba. A felhasználás szempontjából megelőző, gyógyító és pusztító hatású növényvédő szerek egyaránt megtalálhatóak a Zöldövezet Kft.-nél, hogy a növénygondozás sikeres és “gyümölcsöző” legyen! 

  Főbb jellemzők

  A kártevők elszaporodása céljából megelőző szerek, vagy fertőzés esetén a már gyógyító, illetve pusztító hatású vegyszerek segíti a mindennapos kerti munkát kertésznek és gazdának egyaránt.

  • Széles hatásspektrumú szerek
  • Hosszú hatástartam
  • Könnyű kezelhetőség
  • Széles kínálat
  • Tanácsadás

   

  Választékunk

  Környezetkímélő, szelektív, a hasznos élő növényi szervezettel kíméletes, de hatékony szerek.

  Súlyos kárt tudnak okozni a különböző atkafajták szinte bármilyen gyümölcsfán, zöldségen, dísznövényen. Elterjedésükkel a növény rügye, levele, kérge károsul, vegyszeres kezelése szükséges atkaölő szerrel.

   Lakásban, erkélyen, teraszon, balkonon tartott és szabadban nevelt dísznövények tisztítására, a károsítók okozta sérülések bevonására, lezárására. A leggyakoribb gombabetegségek elleni szerek: lisztharmat, peronoszpóra, monília, stb.

  Egyszikű-, kétszikű- és totális gyomirtók többféle kiszerelésben (pl. permetező) a környezetet elcsúfító és a kertek művelését akadályozó gyomok elleni küzdelemben.

  A megváltozott színű, vagy száradó, lehulló levelek esetén gombaölő és egyéb növényvédő szerekkel lehet hatékonyan felvenni a harcot a kórokozókkal szemben.

  Klasszikus és egyéb kivitelű egércsapda és rágcsálóbefogó, továbbá számos vegyi rágcsálóirtó anyag granulátumként, pépes formában, ragasztós lap kiszerelésben.

  Csigacsapdák és csigaölőszerek folyadék vagy granulátum formájában.

  Kellemetlen kártevő, ami ha felüti a fejét a kertben, nehéz elleni védekezni és kiírtani. Néhány, a járatába helyezett ellenszerrel lehet velük felvenni a küzdelmet.

  Lakásban és ház körül megjelenő leggyakoribb élőlények, amelyek tömeges elterjedése ellen számos termékkel tudunk védekezni. Széles termék választék.

  A szőlő feldolgozás minden fázisához megtalálja a szükséges anyagokat, eszközöket, a szüreteléstől a borkészítésig beleértve borászati eszközöket és borkezelési anyagokat is.