STIHL gépek

STIHL

  STIHL gépek széles választéka megtalálható üzletünkben kertgondozáshoz, kertépítéshez és egyéb mezőgazdasági munkákhoz. A STIHL név egyet jelent a korszerű technológiával, az innovatív ötletekkel és a modern kerti és egyéb famegmunkáló eszközök kínálatával. A korszerű, modern mérnöki tervezéssel kialakított gépek és eszközök minden kerti munka kapcsán hasznosak, és sok esetben nélkülözhetetlenek is. A STIHL márka világszerte a minőségről és a szervizszolgáltatásról ismert. Mi itt a Zöldövezet Kft.-nél ezért is csatlakoztuk a szakkereskedő hálózathoz, hogy vevőink számára is elérthetőek legyenek ezek a profi és sokoldalú kerti és egyéb eszközök. 

  Főbb jellemzők

  A STIHL kerti gépek és berendezések minden ház körüli és kerti munkához megoldást kínálnak. Használatukkal a kertgondozás egyszerű és könnyű lesz!

  • Gyári garancia
  • Minden munkaterületre megoldás
  • Széles választék
  • Elektromos-, akkumulátoros,- vagy benzines kivitelben is
  • Szervizlehetőség

  Választékunk

  Sokoldalú permetezőgépek gyümölcs-, szőlő- és zöldségtermesztésben. Háton viselhető vagy kézi kivitelben egyaránt.

  Innovatív vágórendszerüknek köszönhetően egy szempillantás alatt értékes mulcs- vagy komposzt-alapanyaggá varázsolják mind a fás, mind a lágy szárú kerti hulladékot. Benzin- vagy elektromotoros kivitelben.

  Benzines, akkumulátoros és elektromos fűrészek kerti munkákhoz, famegmunkálásokhoz, erdei munkákhoz.

  Könnyen kezelhető, mobil, damilos kivitelű fűkasza a problémásabb terepviszonyokhoz is. Nagyobb zöldfelületek kényelmes és gazdaságos nyírására. 

  Könnyen kezelhető, kompakt elektromos fűnyírók kis füves területekhez.

  Kiválóan alkalmas szegélynyírásra fák körül, kerti utak és lépcsők mentén.

  Falevelek vagy fűmaradványok eltávolítására alkalmas lombfúvók a ház körül, és kert rendben tartásához.

  Stihl gépek Komárom

  Stihl gépek Komárom