STIHL Szakkereskedés lettünk!

STIHL

Cégünk a Zöldövezet Kft. nemrégiben csatlakozott a STIHL országos szakkereskedői hálózatához. Így részese lettünk annak a közel 300 szaküzletet és 140 szakszervizt üzemeltető országos hálózatnak, amely Magyarországon egyet jelent a német csúcsminőséggel és megbízhatósággal.

A német STIHL márka története és hagyománya 90 évre nyúlik vissza, a minőség és az innovatív ötletek iránti elköteleződés töretlen. Világszerte a minőségéről és a szervizszolgáltatásáról ismert, élen jár a profi munkaeszközök és kiegészítők fejlesztésében. A STIHL Magyarországon közel 20 nagyobb termékkategóriában, több százféle terméket kínál. Főbb felhasználási területei: kert, mezőgazdasági és erdészeti munkák, munkavédelem.  A motorfűrész és benzinüzemű fűkasza szegmensben, valamint a motorfűrész-vezetőlemezek és láncok értékesítési területén piacvezető.

Szerettünk volna részesei lenni mi magunk is ennek a megbízható és kiemelkedő márka sikerének. Olyan eszközöket és gépeket kínálni vásárlóinknak, amelyek megkönnyítik és örömtelivé varázsolják a kerti munkát. Mivel a Zöldövezet Kft. üzletpolitikája az, hogy vevőinek a legjobb minőségű kerti eszközöket kínálja, nem volt kérdés számunkra a STIHL márka melletti döntés. Ma a STIHL márkanév egyet jelent a csúcstechnológiával, a minőséggel és a magas szintű szervizeléssel. STIHL szaküzletnek lenni cégként megtiszteltetés. Kereskedőként pedig büszkeség, mert biztosak lehetünk benne, hogy vevőinknek csak olyat kínálunk, amely a legjobban szolgálják céljaikat.

Komáromban szinte egyedüliként kínáljuk a STIHL termékek nagy választékát, de megtalálnak bennünket a környékbeli gazdák, kertészek, kerttulajdonosok is. Szakkereskedőként a minőségi kereskedelmi és szervizellátásra helyezzük a hangsúlyt.  De itt nem állunk meg: mindez gyári garanciával, szaktanácsadással és teljes körű alkatrész-ellátással is párosul.

A Zöldövezet Kft. üzletében, a Gazdaboltban úgy alakítottuk ki a választékot, hogy minden alapdarab jelen legyen. Ez mellett az egyéb speciális igény kielégítésére is lehetőség van, folyamatosan figyeljük az igényeket, bővítjük választékunkat.

A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttük azokat a főbb STIHL termékeket, amelyek üzletünkben is megvásárolhatóak:

STIHL  fűnyírók

Az egészséges gyep látványa jó a szemnek, de jó hatással van a  közérzetünkre is. A zöld fű kellemes élettérré alakítja a földet és aktív kikapcsolódás helyszínéül az udvart. Ahhoz, hogy ilyen legyen, ápolni és gondozni kell. Ehhez kínálnak a STIHL fűnyírók tökéletes megoldás, legyen szó benzinmotoros, elektromos vagy akkumulátoros modellekről.

STIHL fűrészgépek, láncfűrészek

Letörött ág, fakivágás, vagy tűzifa-darabolás? Mindenfajta kerti munkához, famegmunkáláshoz, erdei munkához többféle kivitelű fűrészgépek széles választékban.

STIHL fűkaszák

Kiváló alternatívája a fűnyíróknak a modern és könnyen kezelhető, kisebb területek gondozására kifejlesztett fűkaszák családja.

STIHL sövényvágók, sövénynyírók

 A STIHL sövénynyírói és sövényvágói a park- és tájgondozási munkák kitűnő partnerei. Idős sövények visszavágása vagy fiatalabbak igazítása? Nem gond! Kiemelkedő vágásteljesítmény és számtalan kényelmi szolgáltatás jellemzi ezt a termékcsaládot. A sövénynyírók kései a sűrű növésű, különösen hosszú vagy magas sövényekkel is megbirkózik. A antivibrációs rendszer, amely az összes modell része, erőkímélő munkavégzést tesz lehetővé.

STIHL lombfúvók

A tisztítógépek családján belül megtalálhatóak ezek a speciális igényeket is kielégítő berendezések. Hasznosak a kert és az udvar tisztántartásában. Használjuk nagy felületek megtisztításához lehullott falevelektől, lenyírt fűtől, hótól.

STIHL motoros és kézi permetezők

A STIHL permetezőgépek és kézi permetezők a növényvédelem területén nyújtanak nagy segítséget a felhasználóknak. A nagy teljesítményű, sokoldalú permetezőgépek jól használhatók a gyümölcs-, szőlő- és zöldségtermesztésben. A test alakjához igazodó hátpárnának köszönhetően a gépek kényelmesen vihetők, akár hosszabb munkák vagy nehéz terep esetén is.

STIHL ágdarálók, aprítógépek

A kertben felhalmozódott nagy mennyiségű ágak, gallyak, kerti zöld hulladékok azonnal eltűnnek, ha a STIHL ágdarálóit vagy aprítóit használjuk. A gépek vágórészei egy szempillantás alatt értékes mulcs- vagy komposztalapanyagot „állítanak elő”. Az udvar vagy kert pedig szép, tiszta és rendezett lesz.

STIHL szegélyvágók, szegélynyírók, kaszák

 A STIHL motoros szegélynyírói és kaszái olyan helyek specialistái, ahol a fűnyíró gépeket már nem tudnánk hatékonyan használni. Segítségükkel lenyírhatók a gyepszegélyek, levághatók nagy a kórós, füves területek, vagy akár a fiatal faállomány is tisztítható velük. A felhasználási céltól függően különböző teljesítményű gépek és különféle vágóeszközök választhatók.

STIHL akkumulátoros gépek

 A STIHL csaknem minden termékcsaládjában megalkotta az akkumulátoros kiszerelésű alternatívát is. Egyszerű, rugalmas és környezetbarát. A STIHL akkumulátoros gépei környezetbarát módon a fenntartható fejlődést szolgálják.

Kapálógépek

A bőségesen termő veteményes vagy a színpompás virágoskert az egészséges talajjal kezdődik. Ezért olyan fontos a talajmegmunkálás, és ha már kapálni, vagy ásni kell, miért ne tennénk professzionális módon. A STIHL erős motorokkal felszerelt kapálógépei mélyen feltörik és átforgatják a talajt, megkönnyítve ezzel a kerti munkát.

Tisztítógépek

 Tökéletes tisztaság kompromisszumok nélkül. A kert, az udvar, a műhely, vagy a fészer azonnal megtisztítható mindenfajta piszoktól, homoktól, forgácstól, lombtól, vagy szeméttől. Ezek a tisztítógépek minden szemetet eltüntetnek.

 Ha tehát professzionális gépet, eszközt keres, akkor Zöldövezet Kft. STIHL szakkereskedés Komáromban!

További kérdés esetén forduljon bizalommal hozzánk, és keresse fel üzletünket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük