STIHL Szakkereskedés lettünk!

STIHL

Cégünk a Zöldövezet Kft. nemrégiben csatlakozott a STIHL országos szakkereskedői hálózatához. Így részese lettünk annak a közel 300 szaküzletet és 140 szakszervizt üzemeltető országos hálózatnak, amely Magyarországon egyet jelent a német csúcsminőséggel és megbízhatósággal.

A német STIHL márka története és hagyománya 90 évre nyúlik vissza, a minőség és az innovatív ötletek iránti elköteleződés töretlen. Világszerte a minőségéről és a szervizszolgáltatásáról ismert, élen jár a profi munkaeszközök és kiegészítők fejlesztésében. A STIHL Magyarországon közel 20 nagyobb termékkategóriában, több százféle terméket kínál. Főbb felhasználási területei: kert, mezőgazdasági és erdészeti munkák, munkavédelem.  A motorfűrész és benzinüzemű fűkasza szegmensben, valamint a motorfűrész-vezetőlemezek és láncok értékesítési területén piacvezető.

Szerettünk volna részesei lenni mi magunk is ennek a megbízható és kiemelkedő márka sikerének. Olyan eszközöket és gépeket kínálni vásárlóinknak, amelyek megkönnyítik és örömtelivé varázsolják a kerti munkát. Mivel a Zöldövezet Kft. üzletpolitikája az, hogy vevőinek a legjobb minőségű kerti eszközöket kínálja, nem volt kérdés számunkra a STIHL márka melletti döntés. Ma a STIHL márkanév egyet jelent a csúcstechnológiával, a minőséggel és a magas szintű szervizeléssel. STIHL szaküzletnek lenni cégként megtiszteltetés. Kereskedőként pedig büszkeség, mert biztosak lehetünk benne, hogy vevőinknek csak olyat kínálunk, amely a legjobban szolgálják céljaikat.

Komáromban szinte egyedüliként kínáljuk a STIHL termékek nagy választékát, de megtalálnak bennünket a környékbeli gazdák, kertészek, kerttulajdonosok is. Szakkereskedőként a minőségi kereskedelmi és szervizellátásra helyezzük a hangsúlyt.  De itt nem állunk meg: mindez gyári garanciával, szaktanácsadással és teljes körű alkatrész-ellátással is párosul.

A Zöldövezet Kft. üzletében, a Gazdaboltban úgy alakítottuk ki a választékot, hogy minden alapdarab jelen legyen. Ez mellett az egyéb speciális igény kielégítésére is lehetőség van, folyamatosan figyeljük az igényeket, bővítjük választékunkat.

A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttük azokat a főbb STIHL termékeket, amelyek üzletünkben is megvásárolhatóak:

STIHL  fűnyírók

Az egészséges gyep látványa jó a szemnek, de jó hatással van a  közérzetünkre is. A zöld fű kellemes élettérré alakítja a földet és aktív kikapcsolódás helyszínéül az udvart. Ahhoz, hogy ilyen legyen, ápolni és gondozni kell. Ehhez kínálnak a STIHL fűnyírók tökéletes megoldás, legyen szó benzinmotoros, elektromos vagy akkumulátoros modellekről.

STIHL fűrészgépek, láncfűrészek

Letörött ág, fakivágás, vagy tűzifa-darabolás? Mindenfajta kerti munkához, famegmunkáláshoz, erdei munkához többféle kivitelű fűrészgépek széles választékban.

STIHL fűkaszák

Kiváló alternatívája a fűnyíróknak a modern és könnyen kezelhető, kisebb területek gondozására kifejlesztett fűkaszák családja.

STIHL sövényvágók, sövénynyírók

 A STIHL sövénynyírói és sövényvágói a park- és tájgondozási munkák kitűnő partnerei. Idős sövények visszavágása vagy fiatalabbak igazítása? Nem gond! Kiemelkedő vágásteljesítmény és számtalan kényelmi szolgáltatás jellemzi ezt a termékcsaládot. A sövénynyírók kései a sűrű növésű, különösen hosszú vagy magas sövényekkel is megbirkózik. A antivibrációs rendszer, amely az összes modell része, erőkímélő munkavégzést tesz lehetővé.

STIHL lombfúvók

A tisztítógépek családján belül megtalálhatóak ezek a speciális igényeket is kielégítő berendezések. Hasznosak a kert és az udvar tisztántartásában. Használjuk nagy felületek megtisztításához lehullott falevelektől, lenyírt fűtől, hótól.

STIHL motoros és kézi permetezők

A STIHL permetezőgépek és kézi permetezők a növényvédelem területén nyújtanak nagy segítséget a felhasználóknak. A nagy teljesítményű, sokoldalú permetezőgépek jól használhatók a gyümölcs-, szőlő- és zöldségtermesztésben. A test alakjához igazodó hátpárnának köszönhetően a gépek kényelmesen vihetők, akár hosszabb munkák vagy nehéz terep esetén is.

STIHL ágdarálók, aprítógépek

A kertben felhalmozódott nagy mennyiségű ágak, gallyak, kerti zöld hulladékok azonnal eltűnnek, ha a STIHL ágdarálóit vagy aprítóit használjuk. A gépek vágórészei egy szempillantás alatt értékes mulcs- vagy komposztalapanyagot „állítanak elő”. Az udvar vagy kert pedig szép, tiszta és rendezett lesz.

STIHL szegélyvágók, szegélynyírók, kaszák

 A STIHL motoros szegélynyírói és kaszái olyan helyek specialistái, ahol a fűnyíró gépeket már nem tudnánk hatékonyan használni. Segítségükkel lenyírhatók a gyepszegélyek, levághatók nagy a kórós, füves területek, vagy akár a fiatal faállomány is tisztítható velük. A felhasználási céltól függően különböző teljesítményű gépek és különféle vágóeszközök választhatók.

STIHL akkumulátoros gépek

 A STIHL csaknem minden termékcsaládjában megalkotta az akkumulátoros kiszerelésű alternatívát is. Egyszerű, rugalmas és környezetbarát. A STIHL akkumulátoros gépei környezetbarát módon a fenntartható fejlődést szolgálják.

Kapálógépek

A bőségesen termő veteményes vagy a színpompás virágoskert az egészséges talajjal kezdődik. Ezért olyan fontos a talajmegmunkálás, és ha már kapálni, vagy ásni kell, miért ne tennénk professzionális módon. A STIHL erős motorokkal felszerelt kapálógépei mélyen feltörik és átforgatják a talajt, megkönnyítve ezzel a kerti munkát.

Tisztítógépek

 Tökéletes tisztaság kompromisszumok nélkül. A kert, az udvar, a műhely, vagy a fészer azonnal megtisztítható mindenfajta piszoktól, homoktól, forgácstól, lombtól, vagy szeméttől. Ezek a tisztítógépek minden szemetet eltüntetnek.

 Ha tehát professzionális gépet, eszközt keres, akkor Zöldövezet Kft. STIHL szakkereskedés Komáromban!

További kérdés esetén forduljon bizalommal hozzánk, és keresse fel üzletünket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük