Virágpalánták

Virágáruda

  Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet” ; – aki pedig a virágot szereti, az a szép színpompás virágos kertet is! Virágpalántáink ebben segítenek minden profi- és hobbi kertésznek, illetve mindenkinek, aki családi háza körül szép kertet szeretne. A palántákat kizárólag minőségi termelőktől szerezzük be, Önnek pedig már nincs is más dolga, mint kiültetni! Széles fajta- és színválasztékunkkal mindenki megtalálja a kertjébe illő, stílusú, hangulatú virágokat.

  Főbb jellemzők

  Legyen szó központi virágágyásról, kisméretű előkertről, utcafrontról, vagy balkonládákról, minden területre megfelelő virág a Zöldövezet Kft. Gazdaboltjának választékában!

  • Minőségi palánták
  • Hatalmas fajtaválaszték
  • Széles színkínálat
  • Szezonális akciók

  Választékunk

  Az egyik legkedveltebb virágunk, rengeteg színben előfordul, az ősz és a tavasz nagy kedvence.

  A sokoldalú és változatos krizantémnak mára sikerült kilépnie a „temetői virág” szerepéből, és vágott, cserepes változataival kedvelt dísze kertnek, parknak, otthonoknak.

  Megszámlálhatatlan fajtája ismert, csodálatos illatával, sokféle színével és alakjával minden kert  kedvelt virágtípusa.

  Egész évben dekorálnak, üde, friss, zöld színfoltjai minden kertnek. Sokféle méretben, alakban, színárnyalatban.

  Népi gyógyászatban is használt, sziklakertek kedvelt virágfajtája. Igénytelen, szélsőségesen szárazságtűrő növény.

  Könnyen nevelhető, változatos alakú örökzöld vagy lombhullató cserje, melyek színes őszi bogyótermésükkel minden kert szép dísze.

  A karácsonyi rózsa néven is ismert hunyor gyönyörű éke lehet téli álmot alvó kertünknek. Mivel az alacsony hőmérsékletet szereti, decembertől márciusig virágzik, megtörve a kerti táj fehér egyhangúságát.